Om oss

Vi i Bionature ønsker å oppmuntre alle til å ha et rent og sunt kosthold. Ren mat er en ny og viktig trend innenfor kosthold. Denne nye kostholdstrenden handler om å velge rene og uberørte matvarer for at kroppen skal ha best mulig nytte av næringsstoffene vi tilfører den gjennom maten og for å kutte ut unødvendige kalorier gjennom sukker og tilsetningsstoffer. Maten skal også aller helst være lagd fra bunnen av for å være sunnest mulig og man skal dermed unngå bearbeidet mat som jo oftest også inneholder usunt herdet fett og mye sukker og tilsetningsstoffer.

Så – hva skal man spise da? Ofte spiser man mye grønnsaker og masse frukt. De som spiser ren mat sverger gjerne også til ren fisk og rent kjøtt også. Mange av de som velger denne livsstilen vil også ønske å kutte ut laktose i form av melk og andre produkter også som gluten foreksempel.

Ren mat er iallfall kommet for å bli både på det norske og det internasjonale markedet. Med denne sunne og friske livsstilen vil mange også kjenne lysten til å begynne å trene mer og gjerne prøve ut nye treningsformer. Andre vil i tillegg til sitt nyvunne sunne kosthold finne det naturlig å supplere med ekstra vitaminer og mineraler og andre tilskudd som super-mat. Dette kan man igjen tilpasse til hvor aktiv man er i hverdagen slik at man kan leve et optimalt liv med masse energi og overskudd til sine nære og kjære og det som ligger ens hjerte nærmest.

En god del av dem som har prøvd ut ren mat hevder at det gjør dem lettere både i kropp og sinn og det mange reagerer aller mest positivt på er den utrolige effekten maten har på søvnkvaliteten deres, de sover så godt om natten! Det viktigste for dem som skal igang med denne livsstilen er imidlertid å klare å holde seg til dette kostholdet og å planlegge handling av mat ekstra nøye.